Кредитиране

кредитиранеТРИУМФ КОНСУЛТ ви предоставя възможността за консултации и помощ при подготвянето и кандидатстването за ипотечни, бизнес и потребителски кредити.

Одобрението и тегленето на тези кредити се извършва бързо и лесно, когато разчитате на нашите професионални консултанти.

 

 

 

Съвети и услуги за кандидатстване за ипотечни, бизнес и потребителски кредити, предлагани от ТРИУМФ КОНСУЛТ

За по-лесното и ефективно управление на етажна собственост на вашата сграда ви предлагаме възможности за кредитиране. Можете да се възползвате от нашите предложения за съвети и кандидатстване за ипотечни, бизнес и потребителски кредити.

Подготвянето на документацията е лесно, тъй като ние можем да поемем това подготвяне. Освен това можем да подготвим всички необходими документи за кандидатстване за кредита, който сте избрали.

Предложенията за ипотечни, бизнес и потребителски кредити са много. Всяка банка предлага различни оферти. За да изберете най-подходящото за вас предложение, трябва да потърсите професионален съвет.

Ако използвате нашата услуга професионален домоуправител, това също ще улесни вземането на решение за кредит и подготвянето на необходимата документация. Нашите професионални домоуправители са специализирани в организирането на годишния бюджет за  набиране на средства за управление и поддръжка на общи части на етажната собственост. Те имат опит и във вземането на решения за необходими ипотечни, бизнес и потребителски кредити, кандидатстването за кредити и оформянето на необходимата документация.
Набиране на средства за поддръжка на общи части

Домоуправителят започва набирането на средства за дейностите, свързани с грижите за етажната собственост, след приемането на годишния бюджет. Този бюджет включва очакваните приходи и разходи, свързани с управлението на етажна собственост.
Годишен бюджет за приходите и разходите за управление на етажна собственост

Съгласно Закона за управление на етажната собственост, член 11, алинея 1, точка 4, органът за управление на собствеността – общото събрание, приема годишния бюджет, който включва очакваните приходи и разходи за поддръжка на общи части в тази собственост. Тук се включват и планираните ремонти, преустройства, саниране и други дейности за поддържане на сградата в режим на етажна собственост.

За правилното съставяне на бюджета управителят трябва да изготви проект на бюджета, който да представи пред общото събрание.

Професионалният домоуправител е компетентен в обсъждането на въпросите, които трябва да се поставят пред общото събрание. Тези въпроси са следните:

  • Какви приходи трябва да се предвидят?
  • Какви разходи трябва да се предвидят?
  • Какви ограничения при предвиждането на приходите и разходите за годината трябва да се предвидят? Пример за такова ограничение е определянето на размера на вноските, които ще дължат отделните собственици.
  • Какви правомощия ще имат контролните органи на етажна собственост: управителят, касиерът, контрольорът?

Освен това професионалният домоуправител може да прецени какви кредити са необходими, ако се налага покриването на разходи, превишаващи размера на събраните от етажните собственици вноски.

При нас ще получите професионален съвет  относно личните ви възможности за кредит.  Нашият опит ни предоставя способността да изберем най-доброто от десетките предложения на банките.

 

Ако някой днес знае къде и как – това сме ние!

 

Кредитиране

За повече информация, моля свържете се с наш консултант от отдел „Кредити“ на тел. 02/ 4219989, GSM 0897944419 или изпратете запитване.

Share Button